HTML

verzio

hogy mi hogy alakul a világban, arra több megoldás is van, ez itt a b-verzió... akár így is történhetne

Friss topikok

  • kakamátyás: kibaszott musk, bármit kitalálok, megcsinálja. (2020.08.29. 13:51) utolsó frissítés
  • kakamátyás: az a súlyos, hogy ez a poszt akkor, mikor írtam, túl nagy fasságnak tűnt, ezért nem raktam ki végü... (2010.11.29. 10:51) magyar hajnal
  • Bobacsek: jujj de izgi folytköv?? (2009.10.05. 13:10) a terminál
  • Bobacsek: Ide tartozik picit, mókás: index.hu/kultur/klassz/korvin1204/ (2008.12.06. 23:28) az utolsó muszlim halálraitélt vallomásai
  • Bobacsek: jeee, vicces (2008.10.12. 17:54) minden ugyanaz

2024.04.23. 09:35 kakamátyás

fű alatt

Az alábbi egy többévados sorozat vázlatos terve.
I Raul nagyon szegény családban nőtt fel ecuadorban, viszonylag hamar egyértlemű lett, hogy a az egyik helyi bűnbanda támogatása nélkül hamar megpusztul ő is és a családja is, így más lehetőség hiányában beállt a bandába katonának. A fiú ügyes okos, hamar kiismeri magát, lépked feljebb, mikor hadnagyá lép elő, és katonából áthelyezik a csempészethez, az ő dolga kísérni a hajót a barcelonai kikőtőbe, lefizetni vagy kinyirni akit kell, hogy a hajó eljusson a rendeltetési helyére és a cucc átadásra kerüljön. A biznisz jól megy, összejön egy ghánai csajjal, minden szupi, de persze egy idő után beüt a szar, elkapják a szállítmányt a rendőrök, pont egy kurvanagy adagot és a banda rault gyanúsítja azzal, hogy kiszivárgott az infó, ezért menekülnie kell, amerikába nem mehet, a csaja családjához menekül jobb híján.
II Először jól viselkedik, de mivel máshoz nem ért, ott is egy banda tagja lesz, de itt már fegyverkereskedelem és embercsempészet a biznisz. Elkezdi kiépíteni saját bizniszét, először Angolából Nigerig juttatja el az ez iránt érdeklődőket. De elég hamar Nigerben jó kapcsolatot alakít ki az ott állomásozó orosz titkosszolgálatokkal, Angolában pedig a kínai befektetőkkel, így inkább  ő szállítja az európába menekülőket a nigeri orosz uránbányákba és az angolai kínai gyémántbányákba, cuki kis birodalmat épít ki, másik ágon hadurakat lát el orosz fegyverrel, irágzik a biznisz, de ami bezavar a képbe az a csaja, aki  Barcelona-ból utánajön, először fasza, milyen sikeres és gazdag a csávó, de nem tetszik neki, amivé vált, (pl hozzá hasolnó csajokat ad el kínai befektetőknek) a csaj európai akart lenni, és ez itt nem annyira guszta, mindent csak a pénz mozgat, elvek sehol sincsenek, semelyik szereplőnél (oroszok, kínaiak, afrikai hadurak, raul). A csaj egy ponton öngyi lesz, amitől raul kicsit megzuhan, összeveszik a nigeri lázadókkal és kinyírja az egyik vezérüket, amit mindenki rossz néven vesz, újabb menekülés és újabb restart.
III. Az afrikából megmaradt kínai kontaktja segítéségével jut el braziliába, ahol a kínai befolyás kiépítésén kezd dolgozni jobb hiján, de nem igazán működik, az irodai élet nem neki való, hamar lelép és inkább megpróbál visszatérni a régi bizniszbe és kokainültetvényt telepíteni a boliviai határon, de a helyi gerillák hamar szétbasszák a bizniszt, a csávó már nem olyan menő mint régen,  és mivel már semmi pénze, motiációja vagy terve sincs, embercsempészek segítségével jut el koldus szegényen ecuadorba a családjához.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://verzio.blog.hu/api/trackback/id/tr6418387863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása