HTML

verzio

hogy mi hogy alakul a világban, arra több megoldás is van, ez itt a b-verzió... akár így is történhetne

Friss topikok

  • kakamátyás: kibaszott musk, bármit kitalálok, megcsinálja. (2020.08.29. 13:51) utolsó frissítés
  • kakamátyás: az a súlyos, hogy ez a poszt akkor, mikor írtam, túl nagy fasságnak tűnt, ezért nem raktam ki végü... (2010.11.29. 10:51) magyar hajnal
  • Bobacsek: jujj de izgi folytköv?? (2009.10.05. 13:10) a terminál
  • Bobacsek: Ide tartozik picit, mókás: index.hu/kultur/klassz/korvin1204/ (2008.12.06. 23:28) az utolsó muszlim halálraitélt vallomásai
  • Bobacsek: jeee, vicces (2008.10.12. 17:54) minden ugyanaz

2008.12.06. 10:26 kakamátyás

a szent háború I.

Szegény hülye amerikaiak olyan egyszerűek, nem látnak tovább a kampós orruknál. Annyira könnyű hülyét csinálni belőlük. Szegényeknek az a mániájuk, hogy mindenhol ott kell lenniük, mindenhez közük van. És ez lett a vesztük.

A mumbai-i akció csak a kezdet volt, és remekül bevált, az indiai-pakisztán viszony pattanásig feszült, csak egy kis olajat kellett a tűzre dobni, hogy fellobbanjon az egész világ, és ebben az amerikai törekvések remekül segítségünkre voltak.

Annyit kellett tenni csupán, hogy egy-két falvat beáldozunk, hogy az egész muszlim világ velünk tartson. Igen, azokat a falvakat mi gyujtottuk fel. És nem bánjuk. A mi véreink voltak, de Alah nevében cselekedtünk, amikor eltöröltük őket a föld színéről. Minnél kegyetlenebb módon kellett cselekednünk, hogy annál keményebb lehessen a válaszcsapás. Valószínűleg a hindu majmok megtették volna maguktól is, de így volt biztosítva a küldetés sikere.

És a muszlim világ egy emberként ugrott talpra a több száz halott hírére. A gyenge pakiszáni kormány sem tehetett mást, a határokat lezárta, és megerősítette a katonai jelenlétet, ennyire futotta, de Alah harcosait nem lehet megállítani.

Két nappal később lángok csaptak fel új delhiben és mumbaiban is, a vérengzés elindult, megállíthatatlanul. A hindu kutyák tehetetlenek voltak, és a néhány, még indiában maradt testvérünkön álltak bosszút, több ezerre volt tehető a felkoncolt áldozatok száma.

Kashmirban eddigre már teljes káosz alakult ki, különböző szabadcsapatok rótták az utcákat és akik vélhetően nem hozzájuk tartoztak, azt elpusztították.

Eközben felsorakozott az egész pakisztáni hadsereget a határ innenső oldalán, és csak a jelre vártak. a jel pedig egy furcsa gombaformájú füstfelhővel érkezett...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://verzio.blog.hu/api/trackback/id/tr27807277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása