HTML

verzio

hogy mi hogy alakul a világban, arra több megoldás is van, ez itt a b-verzió... akár így is történhetne

Friss topikok

  • kakamátyás: kibaszott musk, bármit kitalálok, megcsinálja. (2020.08.29. 13:51) utolsó frissítés
  • kakamátyás: az a súlyos, hogy ez a poszt akkor, mikor írtam, túl nagy fasságnak tűnt, ezért nem raktam ki végü... (2010.11.29. 10:51) magyar hajnal
  • Bobacsek: jujj de izgi folytköv?? (2009.10.05. 13:10) a terminál
  • Bobacsek: Ide tartozik picit, mókás: index.hu/kultur/klassz/korvin1204/ (2008.12.06. 23:28) az utolsó muszlim halálraitélt vallomásai
  • Bobacsek: jeee, vicces (2008.10.12. 17:54) minden ugyanaz

2009.10.13. 14:56 kakamátyás

magyar hajnal

halkan pitymallik odakinn, a Hortobágy puha fuvallatai már hozzák felém szép hazám sűrű, busa illatait, kiállok a tornácra, és csak sütkérezem, élvezem az üde tavasz minden ízét, Sokat szenvedett Hazánk új fuvallatai megtöltik lelkem bizakodással, érzem, már nem telik meg orrom a mocsok bűzével, már nem hallatszanak a globalizálódó, örjöngő világ zajai. Végre egymást közt vagyunk. a Mieink között. Végre újra Miénk a Haza, és végre rendes Magyar emberek döntenek a sorsunkról, akik tudják, mi az a hazaszeretet, mi is az a Magyarság. Végre elkergettük a zsidókat, a cigányok elkülönített táborokban élnek, mert a Bölcs nem engedte, hogy elégessük a tolvaj fajtájuk maradékát, dehát neki aranyból van a lelke, ilyen ember Ő.

Megmondta, a magántulajdon csak bajjal jár, és lám, mióta újralakultak a termelő-szövetségek, államosították a bankokat, nagyvállalatokat, minden egyszerre letisztult, a karvajtőke már nem talál fogást domború mellkasunkon, hiába is próbálkozik. Lepereg szigorú vezetőnkről minden nemzetellenes törekvés, itt nincs helye külföldi nagytőkének, mondja mindig, talán kevesebb, talán rosszabb a Magyar mint bármi más nép? akkor minek nekünk az ő termékeik, gondolkodásuk, vallásuk? jól megvagyunk nélkülük.

A magyar dolgos nép, helyén van az eszünk, közismert, hogy mi vagyunk a világ legéletrevalóbb nemzete, hát hány nép maradt fenn ennyi ideig ennyi ellennel körülvéve?? és a belső ellenség is folyton furkálódik. De a hajnal már közeleg.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://verzio.blog.hu/api/trackback/id/tr741447538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2010.11.29. 10:51:37

az a súlyos, hogy ez a poszt akkor, mikor írtam, túl nagy fasságnak tűnt, ezért nem raktam ki végül, most újraolvasva meg egész szolid lett. így megy ez.
süti beállítások módosítása