HTML

verzio

hogy mi hogy alakul a világban, arra több megoldás is van, ez itt a b-verzió... akár így is történhetne

Friss topikok

  • kakamátyás: kibaszott musk, bármit kitalálok, megcsinálja. (2020.08.29. 13:51) utolsó frissítés
  • kakamátyás: az a súlyos, hogy ez a poszt akkor, mikor írtam, túl nagy fasságnak tűnt, ezért nem raktam ki végü... (2010.11.29. 10:51) magyar hajnal
  • Bobacsek: jujj de izgi folytköv?? (2009.10.05. 13:10) a terminál
  • Bobacsek: Ide tartozik picit, mókás: index.hu/kultur/klassz/korvin1204/ (2008.12.06. 23:28) az utolsó muszlim halálraitélt vallomásai
  • Bobacsek: jeee, vicces (2008.10.12. 17:54) minden ugyanaz

2008.09.12. 10:34 kakamátyás

pakisztán

Meglepő információval állt elő egy volt FBI-ügynök a múlt héten, miszerint Bin Laden a 2001-es támadás óta Pakisztánban tartózkodik, és erről a pakisztán hadsereg több magas rangú képviselője is nem csak hogy tudott, de részt is vettek az amerikai csapatok dezinformálásában, és menedéket nyújtottak a keresett terroristának.

Islamabadi kormányzati körök cáfolták az értesüléseket, de közben az amerikai csapatok egyre mélyebre hatolnak az pakisztáni térségben, és az összecsapásokban már nem csak pastu és talibán harcosok vesznek részt, de a pakisztáni hadsereg egyre nagyobb számú katonája is. Bush elnök kijelentette, hogy megfontolás tárgyát képezi, hogy a pakisztánt is felvegyék a terrorlistára, és nem javasolják amerikai turistáknak, hogy a térségbe látogassanak. Bhuttó elnök özvegye agressziónak minősítette az amerikai előrenyomulást, amit megtorlás fog követni, és közleményben kérte a muszlim világ vezetőinek segítségét a kialakult helyzetben.

Londonban a hír hatására megnövekedett a pakisztáni bevándorlók ellenei erőszakos cselekmények száma, bár az Angliában élő mintegy 4-5 milliós pakisztán közösség elhatárolódott a történtektől, a rendőrség nem válal felelősséget a közösség biztonságáért. Az észak-angliai Cornwall-ban ismeretlenek megtámadtak egy mecsetet és az öt, helyszínen tartozkodó pakisztáni bevándorlót súlyosan bántalmazták.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://verzio.blog.hu/api/trackback/id/tr34659935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása